La UE Olot intentarà retrobar-se amb l’encert de cara a porteria al partit d’aquest divendres contra la Jonquera

La Unió Esportiva Olot rep demà la Jonquera amb l’esperança de retrobar l’encert de cara a porteria. Ramon Maria Calderé demana cap fred als seus jugadors per poder transformar les ocasions, després de tres partits marcant un sol gol. Una victòria davant la Jonquera és clau per mantenir el liderat i la distància sobre el Peralada.

La Unió Esportiva Olot porta tres partits marcant un sol gol. L’últim, contra el Sabadell B, penúltim a la classificació, va suposar l’empat, un punt més a la classificació però dos punts menys dels que es trobaven en joc. La derrota del Peralada amplia la distància a tres punts que, però, continuen sent pocs per mantenir el lideratge al final de la lliga. Ramon Maria Calderé demana als seus jugadors que no confiïn les seves cartes a l’efectivitat de Marc Mas. Reclama cap fred als davanters en general i a Uri Santos en particular. El tècnic assegura que l’equip no pot esperar durant més temps els seus gols.

Al partit d’anada a la Jonquera, Calderé va apostar per una alineació ofensiva, amb un resultat de 0 a 1. També ho va fer contra el Júpiter, amb un resultat de 0 a 1, gol de Jose rematant un còrner. La setmana passada també l’equip va jugar d’inici amb peces ofensives per acabar empatant a un. El tècnic es planteja si ha de seguir apostant d’inici per un joc ofensiu.

UE OLOT JONQUERA

El substitut del migcampista Roger Vidal, baixa per sanció, dependrà de si Calderé aposta per més contundència o més circulació de la pilota. En aquest sentit, podria ser Abel o Èric Vilanova. Demà la Unió Esportiva Olot rebrà una Jonquera que ja ha demostrat la seva solvència defensiva. Calderé podrà comptar amb Lluc Banús, però no amb Kike, que arrossega una osteopatia al pubis. L’equip espera que es recuperi de cares al partit contra el Peralada.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)
– L’Olot visita Sabadell amb l’objectiu d’arribar al partit davant el Peralada com a líder
– La Unió Esportiva Olot buscarà segellar la participació als play-off amb una victòria davant el Palamós, diumenge a les 17h a casa