La Unió Esportiva Olot guanya La Jonquera per 1 a 0 i es podria proclamar campió de Tercera la propera jornada si guanya el Peralada

La Unió Esportiva Olot venç la Jonquera per 1 gol a 0 i podria proclamar-se campió de Tercera de forma matemàtica si guanya el Peralada el dia de Sant Jordi. La distància dels olotins amb els empordanesos és de sis punts, quan en queden 12 per finalitzar la temporada.

L’Olot no ha deixat que la pluja aigualís la seva intenció d’obrir forat amb el Peralada a la classificació. Els de Calderé han rebut a la Jonquera aquest divendres, un rival necessitat de punts que aquesta jornada ha entrat en descens de categoria. I l’inici del partit ha confirmat la diferència existent entre els dos equips, amb un Olot bolcat a l’atac i gaudint d’ocasions. El gol del matx ha arribat ben aviat: corria el minut 10 quan Jose Martínez rematava un córner i l’introduïa dintre la porteria amb un xic de fortuna, perquè un jugador de la Jonquera ha desviat la trajectòria de la pilota. Però els visitants no s’han arraulit i també han tingut ocasions, la més clara just abans d’arribar a la mitja part. Cada cop era menys evident afirmar qui tenia el domini del joc, però l’Olot seguia provant d’apropar-se a la porteria rival. Les més clares han arribat en serveis de cantonada: Escudero hauria pogut fer el segon de cap, però s’ha topat amb l’esquena d’un company seu. La Jonquera l’ha tornat a tenir al final del partit, però no han estat capaços de perforar la xarxa. Així s’ha arribar al final dels 90 minuts, amb l’1 a 0 al marcador.

L’Olot és, ara per ara, l’únic equip que depèn de si mateix per proclamar-se campió del grup 5è la Tercera Divisió. Si guanya el dia de Sant Jordi al camp del Peralada, aconseguiria el títol de forma matemàtica. Passi el que passi, sortirà líder de la seva visita a l’Empordà.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)
– L’Olot visita Sabadell amb l’objectiu d’arribar al partit davant el Peralada com a líder
– La Unió Esportiva Olot buscarà segellar la participació als play-off amb una victòria davant el Palamós, diumenge a les 17h a casa