Mieres treu les urnes al carrer per decidir què fer amb els pressupostos i saber qui serà el nou Jutge de Pau del municipi

Des de dissabte i fins el proper divendres, el municipi garrotxí de Mieres està duent a terme una consulta popular per escollir a què dedicar els pressupostos i qui serà el nou jutge de pau de la vila. Dissabte va ser el dia escollit per posar les urnes al carrer i fins divendres es podrà votar anant a l’Ajuntament.

El poble de Mieres ha parlat. Ho farà fins el divendres 21 d’abril, quan tancaran les urnes que dissabte van sortir al carrer per preguntar a les 300 persones censades què volien fer amb el pressupost de què disposa el poble i, també, qui volien que fos el nou jutge de pau de la vila. La participació, a falta que s’arribi a divendres, és prou bona i s’espera que els números millorin. No és el primer cop que Mieres organitza una consulta.  Les propostes pels pressupostos tracten àmbits diferents, com el cultural o l’urbanístic. La figura del jutge de pau la tenen tots els municipis i és aquella persona que, entre d’altres moltes coses, certifica naixements, s’encarrega dels papers en les eleccions i fa d’intermediari en conflictes particulars.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de Mieres no col·laborarà en la instal·lació de càmeres de videovigilància a la Garrotxa
– L’Ajuntament de Mieres tornarà a obrir el 6 de desembre i l’equip de Govern d’Olot decidirà què fer en les properes hores
– Mieres no respondrà al requeriment de l’estat per obrir el 12-O tot i l’avís de denúncia del subdelegat del govern a Girona