El director de La Fageda, Cristóbal Colón, és guardonat als Premis Acció Social en la categoria de Corresponsabilitat Ciutadana

Cristóbal Colón, director de La Fageda, ha estat guardonat a la 5a edició dels Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras. Colón rebrà el premi aquest divendres al migdia a Girona, a l’edifici de la Fontana d’Or.

La Fundació Plataforma Educativa entregarà aquest divendres els Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras. En la categoria de Corresponsabilitat Ciutadana ja s’ha desvelat el guanyador: el director de La Fageda, Cristóbal Colón. Aquesta categoria premia les accions que milloren notablement el benestar social de persones residents a Catalunya. Com a fundador de La Fageda, Colón, ha contribuït a oferir un espai de treball digne a persones en risc d’exclusió social, millorant el seu benestar i la seva estabilitat emocional i social.

L’entrega de premis es celebrarà a Girona i serà presentada per Jordi Pascual, director de la Fundació Plataforma Educativa. Pel que fa als guanyadors de les altres dues categories, Innovació Social i Emprenedoria Social, es faran públics el mateix divendres. Els Premis Acció Social ja van per la 5a edició i en les tres categories es premien les iniciatives que ajudin a les persones amb risc d’exclusió social.

Notícies relacionades:
– L’empresa d’acció social Sumar i La Fageda signen un contracte per al subministrament de productes làctics
– La Fundació La Fageda s’encarregarà del manteniment dels espais verds d’Olot, almenys, quatre anys més
– La 5a edició del Lluèrnia s’enlaira amb l’espectacle ‘Teixint Vides’, de la Cooperativa La Fageda i la Fura dels Baus

x