Els Embruixats de Sant Joan les Fonts organitzen una nova edició del sopar més fantasmagòric: el ‘Sant Jordi Ensagrentat’

S’acosta Sant Jordi i Els Embruixats de Sant Joan les Fonts preparen una nit de por.  Divendres i dissabte d’aquesta setmana se celebra la tercera edició del ‘Sant Jordi Ensagrentat‘. Es tracta d’un sopar de terror, d’un joc de rol que tindrà lloc a un dels espais més emblemàtics del poble: la fàbrica Molí Fondo.

“No tinguis por, només és un sopar”. Aquest és el lema de la tercera edició del sopar de terror, organitzat pels Embruixats de Sant Joan les Fonts. L’activitat consisteix en un joc de rol anomenat ‘Sant Jordi Ensangrentat’ i se celebrarà el divendres 21 i dissabte 22 d’abril a les 9 del vespre.

El sopar de terror tindrà lloc a un espai singular: l’antiga fàbrica Molí Fondo, on es recrearan escenografies terrorífiques i on es faran diverses proves fantasmagòriques. La idea d’aquesta activitat va sorgir a partir del joc de rol que es feia cada any durant la Fira de la Bruixeria de Sant Joan. Però des de l’organització van creure més oportú fer una festa independent i més enllà de la fira, que es fa a la tardor. Hi ha 50 places disponibles cada nit i el preu del sopar és de 20€. Ja es poden comprar els tiquets a la Perruqueria Laura, l’Oficina de Turisme o a l’Àrea de Joventut del municipi.

Notícies relacionades:
– El Molí Fondo de Sant Joan les Fonts acull un sopar de rol terrorífic per celebrar Sant Jordi

x