Adrià Puntí, Albert Pla, Gisela, Elena Gadel i Paula Valls actuaran aquest estiu a les Planes d’Hostoles

L’ajuntament de les Planes d’Hostoles ha presentat la segona edició del ‘Planestiueja’. En total, s’han organitzat fins a 14 activitats, que se celebraran els caps de setmana d’estiu. Músics de renom com Adrià Puntí, Albert Pla, Paula Valls, Elena Gadel o Gisela actuaran en espais singulars del municipi.

S’han acabat les vacances de Setmana Santa i des de l’ajuntament de les Planes d’Hostoles ja pensen en l’estiu. Músics com Adrià Puntí, Albert Pla, Gisela, Elena Gadel o Paula Valls actuaran al municipi, en el marc de la programació ‘Planestiueja’. També s’han programat espectacles infantils i cinema a la fresca. En total, s’ofereixen 14 activitats diferents que tindran lloc a 8 espais singulars del municipi. Un dels altres objectius de la iniciativa, que va arrencar l’any passat, és treballar conjuntament amb establiments, cases rurals i restaurants del poble. Els concerts seran en petit format.

La programació arrencarà per la revetlla de Sant Joan amb l’actuació d’Àngel Girona i Jaume Arnella, que recordaran la figura de Joan Arnau i Serra, divulgador de la cultura popular i impulsor del recull de cançons populars de les Planes. Es podrà escoltar música tradicional, però també country, jazz, swing o gòspel. L’any passat unes 2.000 persones van assistir a les diverses activitats i, des de l’ajuntament, aquest any, esperen superar la xifra.

Notícies relacionades:
– Les Planes d’Hostoles aposta fermament per convertir-se en un referent cultural amb la programació d’activitats d’estiu ‘Planestiueja’