Les Preses instal·larà càmeres de vigilància per controlar els accessos al municipi tant si ho fan a través del Consell o bé de forma individual

Les Preses instal·larà les càmeres de vigilància preventives contra la delinqüència, ja sigui mitjançant l’acord d’alcaldes del Consell Comarcal o bé de forma individual. Així ho va afirmar Pere Vila al programa ‘L’alcalde respon’ d’OLOT TELEVISIÓ. Vila també va destacar el projecte participatiu de reforma del parc situat davant l’Escola la Bòbila de Les Preses.

L’alcalde de Les Preses Pere Vila afirma que vol trobar una solució als problemes de robatoris que afecten als veïns i a les empreses del polígon industrial del municipi. L’alcalde considera que el projecte del Consell Comarcal d’instal·lació de càmeres de vigilància preventives a les vies d’accés a la Garrotxa és un dels millors sistemes plantejats; però el projecte compta amb veus discordants, i Vila va assegurar al programa ‘L’alcalde respon’ que el municipi instal·larà les càmeres ja sigui en col·laboració amb el Consell o bé de forma individual.

Entre els canvis que vol fer el municipi els mesos vinents, destaca el projecte de transformació del Parc de la Bòbila, situat davant l’Escola de Les Preses. Les propostes han estat dissenyades pels mateixos alumnes del centre, i l’Ajuntament vol tirar endavant la opció que més agradi als veïns del municipi a través d’una consulta. La intenció és que aquesta votació tingui lloc durant la celebració de la Festa del Roser de Les Preses, del 26 al 28 de maig.

Notícies relacionades:
– El projecte de càmeres de videovigilància a les entrades de la Garrotxa continua endavant, tot i els dubtes d’alguns alcaldes
– L’equip de govern de Santa Pau manifesta dubtes sobre la col·locació de càmeres de vigilància pel cost de la instal·lació i el seu manteniment
– Santa Pau tindrà el primer aparacament d’autocaravanes de la Garrotxa