Càrrecs electes i tècnics municipals de Castellfollit de la Roca ja treballen al nou Ajuntament

Càrrecs electes i tècnics municipals de Castellfollit de la Roca ja treballen a les instal·lacions del nou ajuntament. L’actual equip de govern ha decidit no organitzar-ne cap acte d’inauguració després dels problemes que ha comportat des que es va començar a construir i fins que s’ha pogut ocupar. Tot i així, farà una jornada de portes obertes coincidint amb la Fira dels Picapedrers per mostrar-lo als veïns.

Després d’anys de litigis per afectacions a una propietat privada i l’incompliment de la pròpia normativa urbanística municipal, el nou edifici de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca s’ha lliurat finalment a l’ús públic. El trasllat del mobiliari es va fer durant la Setmana Santa i els càrrecs electes i tècnics municipals ja utilitzen les instal·lacions. Enrere queden prop de 2 milions d’euros gastats en l’equipament, segons ha explicat l’actual alcalde, Miquel Reverter, d’Esquerra. El grup municipal que encapçala es va comprometre a posar en funcionament l’equipament, projectat per l’anterior equip de govern, de Convergència i Unió, tot i que no té previst organitzar cap acte d’inauguració. Per traslladar-se a les noves dependències, l’equip de govern ha comprat el mobiliari estrictament necessari, i ha aprofitat al màxim el mobiliari antic. Considera que els recursos de què disposa l’Ajuntament té altres destins prioritaris. El nou ajuntament ja és obert als veïns que, però, podran veure’l en detall durant la jornada de portes obertes que es portarà a terme coincidint amb la Fira dels Picapedrers, el proper 30 d’abril.

Notícies relacionades:
– L’equip de govern de Castellfollit de la Roca fa balanç públic del seu primer any de mandat divendres en una sessió informativa

x