L’àrea de servei d’autocaravanes del Camping de Les Tries d’Olot rep una quarantena de vehicles durant la primera setmana en funcionament

Fa una setmana que funciona l’àrea de servei d’autocaravanes del càmping Les Tries d’Olot, i el balanç que en fa el mateix càmping és positiu: uns quaranta vehicles han fet ús de la zona de condicionament, i l’àrea de pernoctació s’ha omplert del tot durant els dies de Setmana Santa.

L’àrea de servei d’autocaravanes del Càmping Les Tries d’Olot és la segona que entra en funcionament a la Garrotxa, que properament comptarà amb un nou espai de característiques similars a Santa Pau, i segons el mateix càmping l’ús registrat durant la seva primera setmana mostra la demanda que hi ha en el sector. Des de dijous passat, quaranta-una autocaravanes han utilitzat l’espai per condicionar els vehicles, retirant les aigües brutes i omplint-les de nou amb aigua nova. Segons el mateix càmping, el servei ha afavorit també les pernoctacions a l’equipament: trenta-cinc autocaravanes han omplert durant tota la Setmana Santa totes les places disponibles reservades per a aquesta funció. A hores d’ara, l’únic aspecte que falta completar per considerar que l’àrea es troba en ple funcionament és la senyalització de l’espai a les diferents vies principals de la ciutat, per dirigir els vehicles cap a la zona de servei.

Notícies relacionades:
– Olot obre el primer espai de la ciutat destinat a condicionar autocaravanes
– Santa Pau tindrà el primer aparacament d’autocaravanes de la Garrotxa