L’Associació Cultural de la Garrotxa i l’Editorial Oliveras publiquen el llibre ‘Colada de lletres’

Aquesta setmana ha sortit publicat ‘Colada de Lletres’ de l’Editorial Oliveras, un recull dels 8 relats que van quedar finalistes als Premis de Narrativa Curta de l’Associació Garrotxa Cultural. Maribel Torres va quedar primera amb el conte ‘Quan el verdet arriba el cor’.

L’Associació Garrotxa Cultural i l’Editorial Oliveras acaben de publicar el llibre titulat ‘Colada de Lletres’. Es tracta d’un recull de 8 contes de diversos autors, que van quedar finalistes de la 1a edició dels Premis de Narrativa curta de l’Associació Garrotxa Cultural. Un dels objectius del concurs és donar veu als escriptors que encara no han publicat cap llibre.

Maribel Torres va guanyar el primer premi amb un relat sobre l’alzheimer, anomenat ‘Quan el verdet arriba el cor’. Torres fa anys que escriu i no s’esperava quedar guanyadora del premi: “Fa anys que escric i ja havia quedat finalista en altres concursos, però mai guanyadora. I, sobretot, m’ha fet molta il·lusió quedar guanyadora en un concurs a Olot i que et premiïn a casa”, explica l’escriptora.

Una cinquantena d’autors de les comarques gironines van participar a la ‘Colada de Lletres’. Ara, des de l’Associació i l’Editorial Oliveras estan preparant les bases per a la pròxima edició i abans de l’estiu presentaran la nova convocatòria.

Notícies relacionades:
– Maribel Torres és la vencedora del concurs de narrativa curta Colada de Lletres, organitzat per Garrotxa Cultural
– El concurs de relats curts de Garrotxa Cultural desborda totes les previsions de participació en la seva primera edició

x