Olot acull una cinquantena d’espectacles de dansa al Festival Sismògraf que comença aquest dijous i acaba diumenge

Olot serà la seu de la dansa a Catalunya. Avui comença el Festival Sismògraf, que durarà fins diumenge, i porta una cinquantena d’espectacles a la ciutat, la meitat dels quals són gratuïts i amb els carrers i places com a escenari.

Avui comença el Festival de Dansa Sismògraf, o el què és el mateix, la ciutat d’Olot tornarà a convertir-se en l’epicentre de la dansa a Catalunya. Demà a la tarda i dissabte durant tot el dia serà pràcticament impossible passejar per la capital de la Garrotxa i no trobar-se amb la dansa. En destaca l’estrena de Mira’t, del Circ Pànic, o Topa, dels Brodas Bros i Kukai Dantza. Durant tot dissabte, alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre ballaran a diferents punts del centre d’Olot peces de 5 minuts de dansa creades per Sol Picó especialment pel Sismògraf 2017.
Els olotins també participaran de dues de les estrenes de carrer del festival. Demà a 2/4 de 12 de la nit Pere Faura presentarà la versió site del Sweet Fever. Dissabte el Colectivo Lamajara estrenarà, a 2/4 d’1 del migdia, Dispositivo Labranza. Diumenge a les 12 s’ha reservat l’itinerari de Dansa al Parc Nou, un clàssic en la programació del festival. Alguns dels espectacles de pagament ja tenen les entrades exhaurides. La programació i les poques entrades disponibles es poden trobar al web del festival www.sismografolot.cat.

Notícies relacionades:
– Obren la venda d’entrades al Festival Sismògraf d’Olot coincidint amb el llançament de l’espot oficial
– El Sismògraf busca 7 famílies per a participar en el ‘Sismo en Família’
– S’obren les inscripcions per a participar al taller del coreògraf Pere Faura, inspirat en el Night Fever dels Bee Gees, en el marc del festival Sismògraf

x