La Unió Esportiva Olot viatja a Peralada amb l’objectiu de tornar-ne com a campió del grup 5 de Tercera Divisió

La Unió Esportiva Olot visita Peralada diumenge a les 5 de la tarda amb l’objectiu de segellar una temporada que es pot qualificar de magnífica. Els de Ramon Maria Calderé visiten el camp del segon classificat on una victòria els faria, matemàticament, campions de lliga.

Ha arribat el moment. El grup 5 de tercera divisió es pot resoldre aquest diumenge en un partit que enfrontarà els dos millors equips de la competició segons dicta la classificació. La Unió Esportiva Olot viatja al Municipal de Peralada sabent que una victòria els fa campions però que un empat no és del tot dolent. El primer ‘match-ball’ de la temporada. I és que el tècnic del conjunt olotí considera els de l’Alt Empordà com el millor equip, tècnicament parlant, de la lliga. Calderé va confirmar que no hi hauran experiments ni invents en un partit que posa, cara a cara, dos equips amb dos estils molt semblants de joc. El camp no serà un obstacle pels olotins, com si ho va ser a Sabadell i, a més, comptaran amb la presència d’un bon nombre d’aficionats vermells que es desplaçaran a Peralada. El tècnic de l’Olot va voler traspassar la pressió als seus rivals. Kike serà dubte fins l’últim moment però no sembla que arribi al decisiu partit de diumenge a les 5 a Peralada. Ha arribat l’hora de la veritat.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot guanya La Jonquera per 1 a 0 i es podria proclamar campió de Tercera la propera jornada si guanya el Peralada
– La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)
– L’Olot visita Sabadell amb l’objectiu d’arribar al partit davant el Peralada com a líder