ERC Olot convoca un ‘Llibreferèndum’ de cara a la Diada de Sant Jordi

ERC Olot va presentar ahir els actes que han previst que faran de cara a la Diada de Sant Jordi, aquest proper diumenge 23 d’abril. Esquerra durà a terme un ‘Llibreferèndum’ en el qual la gent podrà votar quin ha estat el llibre de la seva vida en una urna que posaran a la seva paradeta al Firal.

El grup polític d’Esquerra a Olot ha convocat un ‘Llibreferèndum’. Ho ha fet en motiu de la Diada de Sant Jordi, aquest proper diumenge 23 d’abril, en un acte que pretén reivindicar el dret a votar en una data especial per Catalunya. L’urna es posarà a la paradeta que el partit polític olotí tindrà al Firal. Això diumenge, perquè avui ERC estrenarà a 2/4 de 8 del vespre al seu nou local, situat a la plaça Balmes, amb la presentació del llibre ‘De fora vingueren’ de l’escriptor anglès Matthew Tree. Una novel·la que reflexiona sobre el racisme en un poble de Wight, a Gran Bretanya.

Notícies relacionades:
– ERC Olot presentarà una moció al ple per aplicar una taxa a les empreses subministradores de serveis bàsics
– La 2a edició del cicle de conferències ‘Fòrum Nou País’ d’ERC Olot arrenca dissabte a les 7 de la tarda amb Xavier Marcet