El Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa estrena imatge de marca dissenyada per l’alumna de l’Escola d’Art Marta Martínez

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha col·laborat amb el Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa. Aquesta entitat necessitava un redisseny de la seva imatge donat que el col·lectiu engloba des de fa un temps a tots els docents de la comarca i no només als mestres. De tots els treballs presentats es va seleccionar el de l’alumna Marta Martínez.

El Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa necessitava un redisseny de la seva imatge, ja que des de fa temps l’ens engloba a tots els docents de la comarca i no només als mestres. L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot va prendre nota de l’encàrrec i en el marc de l’assignatura Projectes del cicle de Grau Superior de Gràfica Publicitària es van satisfer les expectatives del col·lectiu.

La professora Elena Sala va coordinar el procés de disseny que va durar vàries setmanes. L’Àrea de disseny gràfic va escollir la proposta creada per l’alumna Marta Martínez per la seva pregnància i per reflectir dinàmicament la identitat del col·lectiu. Dijous es va presentar el nou disseny davant els representants del col·lectiu, els quals van quedar gratament satisfets amb la proposta.