Olot Televisió retransmetrà en directe la diada de Sant Jordi en un programa especial des del Firal d’Olot

Els garrotxins podran seguir en directe la diada en Sant Jordi a través d’Olot Televisió, diumenge a partir de les 5 de la tarda, en un programa especial presentat per Paula Núñez i Joan Manuel Robles que explicarà tot el que passa al Firal d’Olot, amb entrevistes als autors locals i actuacions musicals.

Aquest dijous a la tarda, UNED Garrotxa va acollir la presentació del llibre ‘Conservació de les teixedes mediterrànies. Manual de bones pràctiques’. El llibre ha estat elaborat per l’equip del projecte Life TAXUS. El col·lectiu treballa per la conservació activa de les teixedes, uns boscos en regressió però d’un gran valor ambiental i terapèutic. Ho fan a través de la recerca i en col·laboració amb les administracions locals, els espais naturals protegits i els propietaris forestals. El llibre sintetitza les problemàtiques de la conservació de l’espècie i aporta, de manera atractiva i pedagògica, propostes d’accions concretes per a la seva preservació.

També aquest dijous, un dels grups del Programa Pont de l’Escola Joan XXIII va presentar a l’Ajuntament d’Olot el conte ‘La fada avorrida’. Alumnes de 16 a 21 anys han participat en l’elaboració del text, les il·lustracions i els pictogrames que es poden trobar al llibre, amb la col·laboració de Josep Reixach i Tavi Algueró. Els propis alumnes el vendran a la parada que l’Associació de Mares i Pares de l’escola tindrà al Firal durant el Sant Jordi. Tots els diners recollits aniran íntegrament destinats a l’Escola Joan XXIII.

Notícies relacionades:
– El Servei de Català d’Olot i la Garrotxa organitza el 3r Gran Dictat Popular per Sant Jordi i comptarà amb un espectacle del Sismògraf
– ERC Olot convoca un ‘Llibreferèndum’ de cara a la Diada de Sant Jordi

x