La 8ena Cursa per la Fageda del proper 20 de maig tindrà el seu centre neuràlgic al camp de futbol de Santa Pau

El dissabte 20 de maig tindrà lloc la 8ena edició de la Cursa de la Fageda. Es va presentar dissabte al camp de futbol de Santa Pau, que serà el centre neuràlgic d’aquest any. Els acompanyants dels corredors gaudiran més que mai en aquesta cursa familiar.

L’entorn que envolta la Garrotxa no té comparació. Per aquesta raó, poder fer una cursa en la qual els corredors gaudeixin de tot el què els ofereix la Fageda, és tot un luxe. La 8ena edició de la cursa de la Fageda no decebrà. Serà el proper 20 de maig i tot començarà al camp de futbol de Santa Pau. Des d’allà sortiran, a les 16h els caminadors de la ruta de 14 quilòmetres. A les 17h els corredors de la cursa de 14 quilòmetres, a 1/4 de 18h sortirà la de 18 quilòmetres. La cursa per la Fageda no és només especial pel seu entorn. Enguany de 16h a 17h hi hauran les curses infantils i els acompanyants tindran diverses activitats per fer durant el dia. Les inscripcions es poden fer a través del web www.visitsantapau.com fins el dia 18 de maig. Un cop acabada la cursa, hi hauran botifarrada, inflables, tirloines…

Notícies relacionades:
– Carlos Cera i Laia Andreu triomfen sota la pluja en una exitosa Cursa per la Fageda que el mal temps no ha pogut aturar