‘The Endgame’ fa dansa a partir dels escacs en el marc de l’Erupció Basca del festival Sismògraf

La Sala El Torín d’Olot acull una ‘Erupció Basca’ durant el festival Sismògraf, un conglomerat de tres espectacles amb segell basc. Divendres va ser el torn de ‘The Endgame’ de la companyia Lokke Olatz de Andrés.

La bellesa d’un moviment dins una partida d’escacs va donar pas a ‘The Endgame’ l’espectacle de la companyia basca Lokke Olatz de Andrés. L’escenari habilitat a la Sala El Torín representava un tauler gegant d’escacs amb dues partides simultànies i amb 4 ballarines que actuaven com a jugadores i com a peces del joc. A ‘The Endgame’ l’estètica de la dansa va ser la protagonista per sobre de l’estratègia d’aquest joc de taula mil•lenari. L’Erupció Basca del festival Sismògraf va comptar amb ‘Lur Away’ el dijous, ‘The Endgame’ divendres i es va tancar amb ‘Barbecho’ el dissabte.

Notícies relacionades:
– El coreògraf olotí Tomeu Vergés actua per primera vegada al Sismògraf amb l’espectacle ‘Anatomia Pública’
– Olot acull una cinquantena d’espectacles de dansa al Festival Sismògraf que comença aquest dijous i acaba diumenge
– Obren la venda d’entrades al Festival Sismògraf d’Olot coincidint amb el llançament de l’espot oficial