El Vòlei Olot no deixa marge a la sorpresa i demostra la seva superioritat a casa davant el Sant Just (3-1)

El Club Vòlei Olot va superar amb certa claredat el seu rival de dissabte, les jugadores del Vòlei Sant Just. Les olotines van començar amb molta força i ràpidament es van situar amb un 2-0 que semblava deixar sentenciat el partit. Les visitants, però, van reaccionar i poc va faltar per a que empatessin el partit. Al final, 3-1.CV Olot-Sant Justr
El Club Vòlei Olot va voler imposar la seva superioritat des d’un bon inici en el partit que l’enfrontava al Sant Just. Les garrotxines van fer un partit seriós i, per primer cop en tota la temporada, quan les coses es van posar negres, van saber reaccionar. El primer set no va tenir molta història. Les locals van ser intenses des del primer moment i van deixar clares les seves intencions d’emportar-se el partit. El 25-19 final del primer parcial deixava clar al Sant Just que no seria una tarda fàcil. El segon set va ser una continuació del primer. Les garrotxines estaven inspirades i es mostraven molt poderoses quan pujaven a la xarxa. Tot el contrari que el Sant Just, que no semblava trobar la manera d’obrir una escletxa en la defensa local. Les olotines no volien deixar marge a la sorpresa i amb certa facilitat van anar marcant les diferències al marcador fins el 25-20 final. Les de blau i groc no es trobaven a gust a la pista i el 2-0 semblava que deixava el partit sentenciat. Res més lluny de la realitat. Les visitants van treure l’orgull i el vòlei que portaven dintre i, tot i començar perdent el 3er set, van saber refer-se a temps per emportar-se’l i posar les coses més complicades per l’Olot. Ni punts com aquest van aconseguir fer reaccionar les locals en aquest moment del partit. I és que aquesta temporada les olotines no han tingut gaire sort en els moments en què els partits es torçaven. Tot feia presagiar que el partit començava de nou. Però no. Les noies del Vòlei Olot van fer un esforç perquè no els passés com durant tota la temporada i van remuntar un marcador advers. Les del Sant Just havien aconseguit mantenir la bona dinàmica del tercer set però les olotines la van revertir. No només això, sinó que van acabar el set gaudint del vòlei que estaven jugant i demostrant la seva qualitat, deixant lluny de cap opció a les visitants. 25-16 i victòria 3-1.

Notícies relacionades:
– El Club Vòlei Olot acomiada la temporada amb una victòria contra el FC Barcelona ‘B’ i amb la permanència assolida (3-2)
– El Club Vòlei Olot cau davant el Son Ferrer en un partit en el que va mostrar molta irregularitat en el seu joc (1-3)
– El Club Vòlei Olot remunta davant l’Aula i manté l’esperança de salvar-se (3-1)