El Club Natació Olot perd a casa davant el Club Waterpolo Anglès i buscarà revenja a la tornada (7-9)

El Club Natació Olot va rebre dissabte al Club Waterpolo Anglès en l’anada dels quarts de final de la competició per escalar posicions a la taula. Tot i fer un bon partit els visitants van estar més encertats de cara a porteria i van guanyar el partit 7 a 9. Els olotins hauran de remuntar aquest marcador advers si volen acabar quarts de la lliga, de no ser així, competirien per la setena plaça.

El Club Natació Olot perd a casa davant el Club Waterpolo Anglès i buscarà revenja a la tornada (7-9)

Amb l’objectiu de la temporada assolit: la permanència. El Club Natació Olot rebia al Club Waterpolo Anglès en l’anada dels quarts de final de Segona Catalana per escalar posicions. El partit començava amb les defenses superant els atacs, i no va ser fins al minut 5 del primer quart que l’Anglès s’avançaria al marcador. L’Olot reaccionaria prou ràpid, dos minuts després faria pujar l’1 a 1 a l’electrònic. I a 24 segons per tancar el primer període s’avançaria al marcador amb el 2-1.

El segon quart seguiria en la línia del primer, i seria el Club Natació Olot el que tornava a foradar la xarxa de l’Anglès amb el 3 a 1. A partir d’aquest moment l’Anglès es va posar les piles i amb dos gols ràpids igualava el marcador 3-3, el resultat que tancaria el segon quart.

Al tercer quart l’Anglès ampliava les distàncies al minut 4 amb el 3 a 5. Però el Club Natació Olot no abaixaria els braços i amb una pilota llarga cap al boia olotí, arribaria el 4 a 5. L’Anglès volia marxar d’Olot amb la victòria i no va permetre que l’Olot disposés de més opcions per igualar-los i tancava el període amb un parcial d’1 a 4 que deixaria un resultat de 4-7 al marcador.

L’Olot no deixaria d’intentar-ho a l’últim quart i de fet el començava anotant el 5 a 7. Poc després l’Anglès responia amb el 5 a 8. El Club natació Olot seguiria viu al partit amb anotant el sisè dels locals. A 2 minuts pel final el Club Waterpolo Anglès donava un cop sobre la taula definitiu amb el 6 a 9. Els olotins maquillarien el marcador amb el setè i així es tancaria el partit. Al final 7 a 9 pels visitants, un marcador obert per la tornada a Anglès, on l’Olot mirarà de donar-li la volta per tal de lluitar per la quarta posició, sinó lluitarà pel 7è o 8è lloc.

Notícies relacionaddes:
– El Club Natació Olot obre el termini d’inscripció per formar part dels dos grups de treball en el procés participatiu
– El Club Natació Olot iniciarà a principis d’abril el procés participatiu per a la reforma de les instal·lacions més antigues
– La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions