L’Olot cau derrotat a Peralada per 2 a 1 i veu com perd l’oportunitat més clara d’aconseguir el títol de lliga

La Unió Esportiva Olot ha perdut 2 a 1 contra el Peralada i perd una oportunitat vital per conquistar el títol de lliga. Tot i que els olotins s’han avançat al marcador, els empordanesos aconsegueixen remuntar en una millor segona part, i fent el gol de la victòria en el temps afegit.

A la Unió Esportiva Olot l’hi ha caigut una galleda d’aigua freda a última hora a Peralada. Tot i el desplaçament massiu de prop de 300 aficionats al camp empordanès, l’afició no ha pogut celebrar el títol de lliga i haurà de sofrir fins al final de temporada per saber si l’Olot és o no el campió. L’oportunitat era magnífica: guanyant el Peralada els de Calderé certificaven el títol, i el partit ha arrencat de forma magnífica pels interessos visitants. Héctor Simon feia el primer gol del partit al minut 16, després de colpejar la pilota des de la frontal que ha topat contra el pal primer, i contra l’esquena del porter Gianni després. Però tot i l’alegria olotina, el partit estava essent equilibrat, i el Peralada ha començat a aproximar-se amb perill a la porteria de Ginard. Ja a la segona part, els empordanesos han aconseguit remuntar el partit: primer Álamo ha marcat un golàs al minut 65, amb un xut de fora l’àrea que ha entrat per tota l’esquadra olotina. El partit s’anava posant negre pels interessos dels de Calderé, malgrat disposar d’alguna oportunitat, i la remuntada del Peralada s’ha confirmat al minut 93 a la sortida d’un córner: Forgas ha rematat a plaer en un desajustament del sistema defensiu olotí.

Amb el resultat el títol de lliga es complica. Per calendari, l’Olot ha de jugar davant rivals a priori més difícils. A més, el Peralada es troba a només tres punts i amb l’average a favor.

Notícies relacionades:
– La UE Olot intentarà retrobar-se amb l’encert de cara a porteria al partit d’aquest divendres contra la Jonquera
– La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)
– L’Olot visita Sabadell amb l’objectiu d’arribar al partit davant el Peralada com a líder