Olot acollirà la Fira de la Primavera el Primer de Maig amb activitats durant tot el cap de setmana

La Fira de la Primavera arribarà a Olot el proper dilluns 1 de maig, tot i que les activitats ja arrencaran divendres. Enguany, hi haurà unes 140 parades. Com a novetats s’han canviat d’ubicació algunes iniciatives i s’ha fet coincidir l’Emprimavera’t amb la fira, de fet, aquest ja començarà aquest divendres.

El Primer de Maig coincideix en dilluns, això fa que des del consistori i des de l’Associació de Comerciants d’Olot s’ampliï la durada de les activitats programades per la Fira de la Primavera. Olot s’omplirà d’activitats culturals i esportives, com per exemple el 27è Trofeu Primavera – Memorial Josep M. Carrera per a ciclistes federats de 5 a 14 anys, la 5a Cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis o la Mostra de bonsai i suiseki a l’Hospici. La plaça del Teatre acollirà el mercat de l’artesania i la fira d’activitats extraescolars es farà a la plaça Major.

Enguany, la Fira de la Primavera coincideix amb l’Emprimavera’t de l’ACO que portarà 12 muntatges florals distribuïts pel centre de la ciutat, i a la tarda s’obsequiarà amb una flor a les persones que facin compres superiors a 10€. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web www.turismeolot.cat.

Notícies relacionades:
– Les 227 parades de la Fira de la Primavera omplen Olot d’activitats
– La Fira de Primavera d’Olot comptarà enguany amb 227 parades