L’equip de govern de Castellfollit de la Roca vol reordenar els aparcaments del carrer Pau Casals i convertir-lo en una via d’un sol sentit

Un dels objectius que l’equip de Govern de Castellfollit de la Roca s’ha marcat com a objectiu aquest mandat és la millora vial del municipi. La propera acció que l’Ajuntament vol dur a terme és la reconversió del carrer Pau Casals en una via de sentit únic.

L’equip de govern de Castellfollit de la Roca espera comptar amb una subvenció de la Diputació de Girona per emprendre una sèrie d’actuacions de millora viària al carrer Pau Casals, una via a l’entorn de la qual hi viuen molts veïns i paral·lela d’una altra també molt habitada, com és la carretera d’Olot. L’Ajuntament vol portar a terme l’actuació aquest any i és per això que ja n’ha informat als veïns. La intenció és reasfaltar el carrer i deixar-lo amb un únic sentit de circulació, la qual cosa permetrà reordenar-ne les zones d’aparcament.

L’Ajuntament de Castellfollit està en negociacions amb el Bisbat de Girona per poder disposar de part del parterre a tocar de l’església, un espai que el consistori vol utilitzar per habilitar-hi nous aparcaments. El govern municipal calcula que hi podria crear entre sis i set noves places d’aparcament.

Notícies relacionades:
– La Generalitat preveu reunir-se el proper 2 de juny amb l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca per tractar la protecció de la cinglera basàltica
– Castellfollit de la Roca exigeix un pla integral de conservació per a la cinglera
– La Generalitat es compromet a impulsar un pla integral de conservació de la cinglera de Castellfollit

x