El moviment veïnal ‘Construïm Sant Miquel +B’ va recuperar la Festa de Primavera del barri

Un grup de veïns del barri de Sant Miquel, organitzats a l’entorn del moviment veïnal anomenat ‘Construïm Sant Miquel +B’, va recuperar el passat cap de setmana la Festa de Primavera del barri. Les activitats van començar divendres al vespre amb la representació d’una obra de teatre, playback i un sorteig de premis. La festa va continuar dissabte a la tarda amb una cercavila dels gegants de Sant Miquel i diferents jocs de cucanya, als quals va seguir un berenar-sopar, música i ball. L’organització de la festa va comptar amb el suport de la Junta Gestora de l’Associació de Veïns del barri.

Notícies relacionades:
Olot garanteix l’obertura de la llar d’infants del barri de Sant Miquel de cara al curs vinent
– La llar d’infants de Sant Miquel d’Olot es reobrirà el curs vinent després de tres anys tancada
– L’Ajuntament d’Olot dóna llum verd a la construcció d’un nou Centre d’Atenció Primària al barri de Sant Miquel