L’ANEGX organitza el cicle de debats Volca’t sobre el model alimentari i de desenvolupament de la comarca

La Garrotxa acollirà un cicle de debats fins ara inèdit a la comarca. Les xerrades tractaran el model alimentari i de desenvolupament que els ciutadans volen de cares al futur a curt termini. El cicle, titulat ‘Volca’t’, ha estat organitzat per l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i constarà de 4 debats.

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa organitza per primera vegada el cicle de debats ‘Volca’t’ per parlar sobre el model alimentari i de desenvolupament de la comarca. El cicle comptarà amb quatre debats, el primer de tots serà el divendres 5 de maig a Can Trincheria, amb el títol ‘Comerç alimentari a la Garrotxa’.

El segon debat tindrà lloc a Can Trona el divendres 19 de maig, per parlar de l’estat del sistema alimentari i el sector primari català. L’Hospici acollirà la tercera jornada el divendres 2 de juny per tractar el model de desenvolupament de la Garrotxa. El cicle Volca’t es tancarà al Núria Social el 16 de juny amb el debat ‘Dones i Món Rural’.