Diumenge s’acaben les inscripcions als grups de treball per a participar en el procés de reforma del Club Natació Olot

El proper diumenge 30 d’abril s’acaba el període d’inscripció de socis voluntaris per formar part dels grups que treballaran en el projecte de reforma de les instal·lacions del Club Natació Olot. Els grups recolliran i estudiaran les propostes dels socis en el següent pas que s’iniciarà al maig. D’altra banda, aquest divendres el club celebra la seva Assemblea Ordinària anual.

Durant tot el mes els socis voluntaris que s’han interessat per formar part del projecte de reforma de les instal·lacions del Club Natació Olot s’han inscrit en els dos grups de treball existents: l’impulsor i el tècnic. Fins diumenge encara hi ha temps d’apuntar-s’hi, però el club es mostra satisfet de la participació que ha rebut aquesta petició: per una banda, el grup impulsor comptarà amb una quinzena de membres, i ha de vetllar per la participació dels socis en la reforma. D’altra banda, el grup tècnic ha d’estudiar la viabilitat de les propostes recollides pel grup impulsor. De moment hi participen onze socis.

En una altra línia, divendres té lloc l’Assemblea general ordinària anual del club; serà a les mateixes instal·lacions de les Tries, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Properament el Club Natació Olot prepararà una reunió específica sobre el procés participatiu de reforma de les instal·lacions, on convocarà de nou a tots els seus socis.

Notícies relacionaddes:
– El Club Natació Olot obre el termini d’inscripció per formar part dels dos grups de treball en el procés participatiu
– El Club Natació Olot iniciarà a principis d’abril el procés participatiu per a la reforma de les instal·lacions més antigues
– La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions

x