El músic i director Joan Asín rebrà el premi Ales a la Cultura de la ciutat d’Olot 2017

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot acaba de donar a conèixer a qui es concedirà el premi ‘Ales a la Cultura’ d’aquest 2017. Es tracta de Joan Asin, que el proper 27 de maig rebrà aquest guardó en reconeixement de la seva trajectòria, i per animar-lo a seguir treballant per la música i, sobretot, pel cant coral. Joan Asin és músic, compositor i director d’orquestra i de corals, a més de tenir altres  facetes relacionades amb el món de la música. És fundador i director del Cantabile Cor de Cambra i del Cor Juvenil Gaia. A Olot també ha estat cantaire de la Coral Croscat i ha conduït un conjunt de corda de l’Escola de Música Harmonia. A més, durant nou anys, ha dirigit la Capella Polifònica de Girona.

Notícies relacionades:
– Carles Fontfreda rep les Ales a la Cultura 2016 per una vida lligat al món de la música a Olot
– Carles Fontfreda rebrà les Ales de la Cultura 2016 en un acte que es celebrarà el dissabte 7 de maig

x