Olot En comú demana al govern municipal que penalitzi les empreses encarregades dels camps del Morrot i que revisi les factures elèctriques dels edificis i enllumenat públic

Olot En comú reclama al govern municipal que penalitzi econòmicament les empreses encarregades dels camps del Morrot pel retard de les obres. També demanarà a l’Ajuntament, a través d’una moció que presentarà aquest dijous al ple, que revisi les factures elèctriques als edificis i enllumenat públic des del 2001, i reclami els imports cobrats indegudament en cas que les companyies hagin estat cobrant més potència que la demandada.

Olot En comú calcula que en l’execució dels nous camps de futbol base del Morrot hi ha hagut fins al moment un desfasament econòmic de 200.000 euros. El grup municipal, a l’oposició, denuncia també el desfasament temporal de l’acabament dels treballs, gairebé el doble del previst. En el darrer ple, va reclamar al govern municipal que penalitzi econòmicament les empreses encarregades de les obres.

A Pentàgon, Xavier García va respondre a la pregunta de l’alcalde d’Olot sobre si considerava que la variant d’Olot havia de ser desdoblada. García creu que ha de ser d’un carril per banda, com al tram de les Preses i la Vall d’en Bas. García també creu que l’Ajuntament hauria d’explicar la proposta que ha fet a Foment sobre la variant d’Olot al seu pas per l’Hostal del Sol.

En el ple d’aquest dijous, Olot En comú presentarà una moció on demanarà a l’Ajuntament que revisi les factures elèctriques als equipaments municipals des del 2001, quan es va aprovar el Reial Decret segons el qual el cobrament s’ha d’ajustar a la potència demandada. El grup demana a l’Ajuntament que reclami els imports cobrats indegudament en cas que les companyies hagin estat cobrant més potència que la demandada, i els destini a la millora energètica o a solucionar situacions de pobresa energètica. De confirmar-se el cobrament indegut, Olot En comú demana a l’Ajuntament que assessori a empreses i comerços perquè reclamin els imports cobrats de més. Xavier García també es va referir a l’Assemblea Fundacional del nou partit Un País en Comú, del qual el garrotxí Llorenç Planagumà n’ha sortit membre de la coordinadora nacional.

Notícies relacionades:
– Olot En comú demana un caire més social en l’acció de govern municipal de Convergència i el PSC
– Olot En comú demana a l’equip de govern que no caigui en el cofoisme amb les dades d’atur i faci més esforços per revertir-les
– Olot En comú demana inversió de la Generalitat per a la planta de triatge, l’Escola d’Art i per a una piscina municipal coberta

x