L’Ajuntament d’Olot impulsa un camí per unir els barris de Sant Miquel i el Morrot

L’Ajuntament d’Olot ha presentat avui al matí els dos projectes que desenvoluparà al llarg del 2017 al barri de Sant Miquel, en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora. Es tracta d’un camí que unirà el barri amb la zona del Morrot i de l’enderroc de dos habitatges en mal estat. Avui es porta a aprovació al ple municipal el conveni per a llogar els terrenys per a fer el camí.

Aquest 2017 l’Ajuntament d’Olot ha impulsat dos projectes al barri de Sant Miquel, en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora. El Consell del Barri de Sant Miquel va decidir que una prioritat era fer un camí nou per a vianants i bicicletes, que uneixi el barri amb la zona del Morrot. L’actuació es fa pensant en els joves que cada dia van a estudiar a l’Institut Montsacopa. Avui, precisament, es porta a aprovació el conveni per llogar els terrenys del camí, amb un cost de 6.000 euros a l’any. En aquesta mateixa zona, l’equip de govern vol adequar un espai d’esbarjo per a joves i nens.

L’equip de govern preveu que el camí s’enllestirà a finals de juny. L’altre projecte per aquest 2017 és l’enderroc de 2 habitatges en mal estat del carrer Sant Miquel, on es vol fer un mirador, al costat del riu Fluvià.
Les dues iniciatives s’han fet a través d’un procés participatiu, que compta amb una partida de 150.000 euros i amb el suport d’entitats i veïns. Ara l’equip de govern està treballant per adquirir dues parcel•les al barri, on s’instal•larà la nova Àrea Bàsica de Salut de la ciutat.

Notícies relacionades:
– El moviment veïnal ‘Construïm Sant Miquel +B’ va recuperar la Festa de Primavera del barri
Olot garanteix l’obertura de la llar d’infants del barri de Sant Miquel de cara al curs vinent
– La llar d’infants de Sant Miquel d’Olot es reobrirà el curs vinent després de tres anys tancada