L’episodi de fred d’aquesta setmana acaba amb una lleugera nevada a diferents municipis de la Garrotxa

La Garrotxa viu una jornada hivernal, amb precipitacions i temperatures màximes que no passen dels 5 graus durant el dia. La neu ha emblanquinat les muntanyes i s’ha vist nevar a estones en alguns municipis. La pluja, per la seva banda, ha caigut de forma generalitzada i abundant, amb registres, per exemple, propers als 50 mm a la Vall d’en Bas.

Malgrat el calendari ens marca que ens trobem a 27 d’abril, avui estem vivint una jornada de rigorós i cru hivern a tota la Garrotxa, amb precipitacions i temperatures màximes que no passen dels 5ºC en ple dia. La neu ha fet emblanquinat les zones de muntanya i s’ha vist nevar a estones en alguns municipis. La pluja ha caigut de forma generalitzada i abundant, amb registres que s’acosten als 50 mm a la Vall d’en Bas.

Notícies relacionades:
– La previsió meteorològica del cap de setmana ve marcada per la inestabilitat i el vent de Gregal que incrementarà la sensació de fred
– La nit de dimarts a dimecres, la més freda dels últims cinc hiverns
– L’enfarinada a la Vall d’en Bas precedeix un fred molt intens