Des de l’1 de maig les botigues d’Olot tornaran a comptar amb les guardioles del programa “No et quedis el canvi” de Càritas Garrotxa i l’Associació de Comerciants

L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas impulsen la que serà la 5a edició de la iniciativa “No et quedis el canvi”. Les escoles encarregades de fer la pintada d’enguany són la Castellroc de Castellfollit de la Roca, la Castanyera de Sant Joan les Fonts i la Sant Roc d’Olot.  Els diners recaptats seran per ajudar Càritas amb les seves accions socials.

Per 5è any Càritas i l’Associació de Comerciants d’Olot s’uneixen per una causa solidària, el projecte “No et quedis el canvi”. Enguany amb el suport i col·laboració de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot, que n’ha fet el cartell i assessorarà als alumnes de les escoles que participen en la pintada de les guardioles de terrissa. L’objectiu és que la gent deixi el canvi que li donin en una d’aquestes guardioles, que estaran a totes les botigues associades a l’ACO i a d’altres que s’han adherit a la iniciativa. La pintada comença l’1 de maig a les 11h a la Plaça Major. Es pintaran 60 guardioles, ja que les altres 100 les hauran pintat a les escoles. La trencada serà la primera setmana de juny a les escoles que han participat en la pintada.

Cursa de la Moixina
L’1 de maig també tindrà lloc la cursa de la Moixina, que sortirà i acabarà en aquesta zona de la ciutat, havent passat per la Fageda. Amb més de 270 inscrits i esperant superar els 300 participants, la cursa consta de 10 quilòmetres que es poden fer caminant o corrent. Qui ho faci corrent ho podrà fer de manera individual o en parelles. Els beneficis aniran destinats al programa Belluga’t a Olot. Les inscripcions tanquen avui divendres 28 d’abril i costen 15 euros.

Notícies relacionades:
– Càritas Garrotxa recapta 1.827 euros amb la campanya ‘No et quedis el canvi’
Càritas fa la trencada de guardioles de la campanya ‘No et quedis el canvi’ a les escoles que les van decorar
– L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’