El CPA Olot ja és a França disposat a revalidar el títol de campió d’europa de patinatge artístics en la modalitat de grups de xou grans

El grup A del CPA Olot ja es troba a França a punt per disputar el campionat europeu de patinatge artístic en la modalitat de grups de Xou. Ahir van arribar a la ciutat de Moulleron i avui tenen entrenament oficial. Les patinadores no renuncien a la primera posició tot i tenir assegurada la plaça al Mundial. Tenen ganes de mesurar-se davant els equips italians, sense confiar-se de les coreografies dels rivals catalans, el Girona i el Masnou.

Les patinadores del grup A del Club Patinatge Artístic Olot realitzaven aquest dimecres un entrenament extra al pavelló d’esports d’Argelaguer abans de marxar cap a Mouilleron-le-Captif, la ciutat francesa on disputaran el campionat europeu de patinatge artístic. Les dimensions de la pista són més grans que a Olot, i això li ha ant bé a l’equip, que aquest cap de setmana ha de competir en una pista que supera els 20 per 40 metres. Les olotines ja coneixen els balls dels rivals catalans, els han vist i els han superat en els anteriors tornejos de la temporada. Els grans rivals a batre, però tornaran a ser el Girona, el Masnou i, en aquesta ocasió, els italians, contra els que encara no han competit aquesta temporada.

Les olotines, que tenen la plaça assegurada per al Mundial, han treballat dur per portar el ball a la màxima perfecció i revalidar el títol europeu. Després d’aconseguir quatre 9,9 en la valoració artística del campionat d’Espanya, el director artístic Ricard Planiol assegura que el ball ‘Sóc Innocent’ es troba més madur que a cap altra competició, abans de ser exhibit a França.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot s’alça amb el títol de campiones d’Espanya per cinquè any consecutiu
– El CPA Olot prepara l’assalt al cinquè títol consecutiu del campionat d’Espanya, en directe per Olot Televisió
– El CPA Olot afronta amb il·lusió el repte d’aconseguir el 14è Campionat d’Espanya per al seu palmarès

x