Detenen un home per cometre quatre robatoris al CAP de Sant Joan les Fonts

El Centre d’Atenció Primària de Sant Joan les Fonts ha viscut, des de principis d’any, 4 robatoris. Aquesta setmana, els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor, després de robar, per quarta vegada, el centre. Ahir va passar a disposició judicial.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per cometre quatre robatoris amb força al Centre d’Atenció Primària de Sant Joan les Fonts. Es tracta d’un home de 38 anys i veí del poble. La policia el va detenir la matinada del 26 d’abril, quan van rebre un avís de veïns del municipi que havien vist un home sortint del CAP. Els mossos es van desplaçar al lloc dels fets i van veure la porta del centre trencada. Van localitzar el presumpte autor prop de la Plaça Major, on li van trobar una bossa amb un martell i una caixa metàl·lica amb els diners. Ara també se l’acusa d’un delicte de danys, ja que quan el van detenir va donar forts cops i va danyar un vidre del cotxe dels mossos.

Després de la detenció, els agents van comprovar que l’home també hauria comès tres altres robatoris al CAP de Sant Joan les Fonts, els mesos de gener, febrer i abril. El detingut sempre hauria actuat de la mateixa manera: obrint la porta d’emergència i forçant la calaixera on es guardaven els diners. Ahir va passar a disposició judicial.

Notícies relacionades:
– Doble robatori en un sol cap de setmana a Sant Joan les Fonts