El Consell Comarcal posa un bus nocturn gratuït per anar a la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts

Aquest any serà més fàcil i segur anar a la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts.

Ho serà gràcies a l’autobús gratuït que posat en servei el Consell Comarcal i que es va aprovar al darrer Consell d’Alcaldes, entre d’altres serveis. L’anada tindrà lloc a 2/4 d’11 de la nit a l’estació d’autobusos d’Olot. El vehicle farà parada a la Rodona, La Canya i, finalment, Sant Joan. Sortirà cada mitja hora fins la 1 del matinada. La tornada començarà a 2/4 de 3 de la matinada i els busos sortiran, cada mitja hora, fins les 5 de la matinada. Les parades seran les mateixes que a l’anada, Sant Joan les Fonts, La Canya, La Rodona i Olot. El servei és gratuït i està pensat perquè els joves no hagin d’agafar el cotxe.

Notícies relacionades:
– Sant Joan les Fonts s’omple d’activitats per a tots els públics en motiu de la Festa del Roser