Maià de Montcal acaba la remodelació de la depuradora

En els darrers temps, l’Ajuntament de Maià de Montcal ha anat eixugant el seu deute i ha pogut invertir en algunes millores al municipi. Gràcies a l’ajuda de la Diputació i l’Agència Catalana de l’Aigua, i el suport del Consell Comarcal, ha pogut instal·lar un nou sistema de biofiltres per a l’aigua. També ha obtingut una ajuda de la Diputació per culminar la primera fase d’adequació de les antigues escoles.

Maià de Montcal ha posat en funcionament el sistema de biofiltres ecològics que ha acabat amb les pudors que produïa el sistema antic. L’Ajuntament també ha obtingut una subvenció de la Diputació per culminar la primera fase de l’adequació de les antigues escoles, utilitzades com a sala polivalent per a la majoria d’actes. L’equip de govern de Maià està d’acord amb la col·locació de matrícules a l’entrada a la comarca pel municipi i hi ha reservat una partida als pressupostos d’aquest any.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de Maià de Montcal demana modificar el text refós de la llei d’urbanisme i fer el projecte del Molí d’en Llorenç per fases
-L’Ajuntament de Maià de Montcal ajorna sense data la urbanització del Molí d’en Llorenç