El CPA Olot regna de nou a Europa fent una demostració de força davant els grups italians

Ningú pot resistir la comparació amb el Club Patinatge Artístic Olot. Les olotines han aconseguit guanyar per dotzena vegada el Campionat Europeu de Grups de Xou, amb la coreografia ‘Sóc Innocent’. Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han estat els únics representants catalans al podi, davant els grups italians del Diamante i el Royal Eagles, que no han pogut trencar l’hegemonia del CPA Olot.

Nantes, Florència, Farum, Reus, Porto, Reggio Emilia, Nantes, Mòdena, Almere, Bremerhaven, Matosinhos…i Nantes de nou. A Mouilleron-le-Captif el CPA Olot ha escrit una nova pàgina d’or de la història del patinatge artístic en grups de xou. El Club de Patinatge Artístic Olot és, de nou, el campió d’Europa, el dotzè títol d’aquestes característiques que suma al seu palmarès. Les olotines han tancat un campionat espectacular, després de veure com tota la resta dels aspirants a la seva corona passaven amb més o menys fortuna sobre la pista francesa. En el moment de la sortida de les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega, els grups italians dominaven el campionat, però qualsevol opció al títol disminueix quan en el mateix torneig hi participa el CPA. Les patinadores no han comès cap error i han sumat una nota altíssima, on no han baixat del 9’7 i han arribat a rebre un 10 en les catorze valoracions del jurat. Per tant, s’ha complert amb el previst, tot i la complicació de mantenir-se al capdamunt del patinatge artístic durant tant temps. El CPA Olot ha ocupat el calaix més alt del podi definitiu, seguit del Diamante i el Royal Eagles italià; en quarta posició ha quedat el CPA Girona, i el Masnou ha acabat sisè.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot ja és a França disposat a revalidar el títol de campió d’europa de patinatge artístics en la modalitat de grups de xou grans
– El CPA Olot s’alça amb el títol de campiones d’Espanya per cinquè any consecutiu
– El CPA Olot prepara l’assalt al cinquè títol consecutiu del campionat d’Espanya, en directe per Olot Televisió