L’exposició ‘Llop Art’ compta amb 42 peces artístiques de diversos estils al Cafè Art Fontanella XII

L’exposició ‘Llop Art’ vinculada amb la mostra ‘Donem la benvinguda al llop‘ va quedar inaugurada divendres al Cafè Art Fontanella XII. S’hi poden veure un total de 42 peces d’artistes d’arreu de Catalunya. L’exposició es podrà veure a Olot fins el 14 de maig.

42 obres artístiques són el reclam de l’exposició ‘Llop Art’ inaugurada divendres al Cafè Art Fontanella XII. La mostra és una seqüela de l’exposició del Museu dels Volcans ‘Donem la benvinguda al llop’ i continua posant de manifest el bagatge cultural d’aquest animal.

A l’exposició Llop Art s’hi poden veure obres pictòriques abstractes i d’altres de caire més científic; i fins i tot una instal·lació sonora. La mostra es podrà visitar fins diumenge 14 de maig, seguidament començarà un periple que la portarà al Parc Natural del Cadí i a Barcelona.

Notícies relacionades:
– El llop ‘entra’ a l’Escola d’Art d’Olot en una de les activitats per reflexionar sobre la seva presència de la mostra ‘Donem la benvinguda al llop!’
– El Museu dels Volcans inaugura l’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’