La rectoria de Sant Joan Les Fonts acull la 3a Fira Exposició de Playmobil i Lego amb un total de 7 construccions

Sant Joan Les Fonts acull aquest cap de setmana la 3a Fira de l’Exposició de Playmobil i Lego. Enguany, la mostra es celebra a la rectoria del poble i compta amb 7 instal·lacions, 4 de Playmobil i 3 de Lego.

La rectoria de Sant Joan Les Fonts acull aquest cap de setmana la 3a edició de la Fira Exposició de Playmobil i Lego. L’acte organitzat per la comissió de festes de Sant Joan Les Fonts es prolonga fins diumenge i dissabte a la tarda ha comptat amb inflables per la mainada. Enguany s’hi poden veure un total de 7 construccions, 4 de Playmobil i 3 de Lego. Totes elles de temàtica variada i amb muntadors petits i grans.

Les piràmides egípcies, una selva plena d’animals o un mar ple de vaixells pirates són algunes de les temàtiques representades en aquesta 3a Fira Exposició de Playmobil i Lego de Sant Joan Les Fonts. Un esdeveniment que demostra que l’afició per aquestes construccions tant característiques no hi entén d’edats.

Notícies relacionades:
– Sant Joan les Fonts s’omple d’activitats per a tots els públics en motiu de la Festa del Roser