L’Associació de Comerciants d’Olot vesteix de flors diferents punts d’Olot per l’Emprimavera’t

Per tercer any Olot celebra l’Emprimavera’t, la fira de primavera d’Olot organitzada per l’Associació de Comerciants de la ciutat. Aquest any, ja ho han vist, la ciutat ha quedat vestida de flors en diferents punts del municipi.

L’Associació de Comerciants d’Olot ha organitzat per tercer any l’Emprimavera’t. Divendres la ciutat ja vestia engalanada de flors en 11 dels 12 punts del municipi que havien estat marcats per l’ACO. El darrer, les escales de Sant Esteve, van veure la llum dissabte. Enguany han participat totes les floristeries de la ciutat i la jardineria de la Fageda. Els dos primers anys la iniciativa consistia en què amb una compra major de 10 euros a les botigues associades a l’ACO, rebies un val per obtenir un test de flor viva a les floristeries de la ciutat. L’Emprimavera’t serveix per reafirmar el títol de la ciutat de Vila Florida i durarà fins dilluns.

Notícies relacionades:
– L’Emprimavera’t de l’Associació de Comerciants d’Olot tindrà com a novetat un recorregut amb 13 instal·lacions florals al centre de la ciutat

x