El Bosc de Tosca en té prou amb quatre minuts per deixar el partit pràcticament sentenciat davant el Palafolls (5-0)

El Bosc de Tosca va sumar una important victòria a casa davant el Palafolls. El conjunt de Les Preses va marcar 3 gols en 4 minuts i va deixar molt tocat als visitants que no estaven fent un mal partit. A la segona meitat els locals van sumar dos gols més per posar una maneta al marcador i situar-se líders provisionals, però el Banyoles va fer la feina a casa contra el Bescanó i seguirà una jornada més primer, un punt per sobre del Bosc de Tosca.

El Bosc de Tosca en té prou amb quatre minuts per deixar el partit pràcticament sentenciat davant el Palafolls (5-0)

El Municipal Bosc de Tosca va acollir la jornada 30 del grup 1 de Segona Catalana que va enfrontar el Bosc de Tosca amb el Palafolls. Els locals arribaven necessitats de punt per tornar a conquistar el liderat, i als pocs minuts de joc Gaitan avisava amb un control orientat de luxe i un xut que no va incomodar el porter visitant. Seguidament el Palafolls va tenir una ocasió per avançar-se al marcador que Pijuan treia sota pals.

Al minut 16 la pressió dels locals feia perdre la pilota als visitants i Amargant obria la llauna després d’un eslàlom entre dos jugadors del Palafolls. 2 minuts després bona combinació del Bosc de Tosca que culminava amb gol de Gaitan. I al minut 20 Amargant obria la ferida del Palafolls posant el 3 a 0 al marcador. Els locals deixaven el partit pràcticament sentenciat en tan sols 4 minuts. Amb el 3-0 s’arribava al descans.

A la represa el Bosc de Tosca va sortir al camp amb la mateixa intensitat. Al minut 62′ obtenien el premi a la constància, Gaitan es desmarcava i aprofitava una passada d’Amargant per deixar assegut al porter. La pressió del Bosc de Tosca no cessava i un minut després, intercanvi de papers, Gaitan li posava a Amargant per fer pujar el 5 a 0 definitiu al marcador.

Al final 3 punts pel Bosc de Tosca que li van servir per posar-se líder durant unes hores. El Banyoles ha fet la feina contra el Bescanó i es col·loca primer amb 60 punts, un més que els de Les Preses, a falta de 4 jornades pel final de la temporada.

Notícies relacionades:
– El Bosc de Tosca remunta un 0-3 i demostra que té esperit de campió (3-3)
– El Bosc de Tosca s’imposa amb autoritat davant el Camprodon i segueix líder
– El Bosc de Tosca aconsegueix un empat treballat davant L’Escala i es manté líder (0-0)

x