Castellfollit de la Roca consolida la Fira dels Picapedrers

Castellfollit de la Roca va viure diumenge la 3a edició de la Fira dels Picapedrers. Enguany comptava amb dues parades més que en l’edició anterior, a més de moltes activitats pels assistents, com la tirolina. Castellfollit també va aprofitar per obrir les portes del nou edifici de l’Ajuntament per a que la gent del poble pogués veure’l.

Castellfollit de la Roca lluïa com poques vegades. La Fira dels Picapedrers va omplir el poble de gent atreta per aquest curiós ofici, en clara decadència, i per les diverses activitats que s’havien organitzat des de l’Ajuntament. El temps va aguantar i la data, en ple pont, va afavorir l’arribada de gent. Amb una 15ena de parades, dues més que l’any passat, activitats per la mainada, inflables, la tirolina, que tenia cua per pujar-hi, i tallers d’escultures, a més d’una exposició o una visita guiada a la cinglera, la Fira dels Picapedrers es consolida.

Notícies relacionades:
– Castellfollit de la Roca celebra la 3a Fira dels Picapedrers i aprofitarà per obrir les portes del nou edifici de l’Ajuntament
– Castellfollit de la Roca celebra la segona edició de la Fira dels Picapedrers amb la intenció de consolidar-la i fer-la créixer
– Castellfollit de la Roca celebra aquest diumenge la segona edició de la Fira dels Picapedrers