La banda barcelonina Barna Bass Quintet toca les peces composades per Joan-Maria Riera-Blanch per a quintet de metall, a l’Orfeó Popular Olotí

Dissabte l’Orfeó Popular Olotí va ser l’escenari de l’estrena de 6 peces en Quintet de metall composades per Joan-Maria Riera-Blanch i posades en pràctica per la banda de Barcelona “Barna Bass Quintet“.

El compositor Joan-Maria Riera-Blanch va veure com la banda de Barcelona Barna Bass Quintet tocava les peces que ell mateix havia composat. Ho va fer progressivament durant els darrers 3 anys i va viure l’estrena rodejat dels seus amics. Aprofitant l’estrena d’aquestes 6 peces en quintet de metall, es va posar a la venta un cd. El compositor, que va escollir l’orfeó Popular Olotí perquè resideix a la capital de la Garrotxa, va composar aquestes peces pensades especialment, per un quintet de metall, que estan composats per dues trompetes, un trombó, un bombardí i una trompa.

Notícies relacionades:
– L’Orfeó Popular Olotí presenta ‘L’estranya parella’, una comèdia adaptada i dirigida per Marta Puig
– Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí van exhaurir entrades el dia de Sant Esteve
– L’Orfeó Popular Olotí representa des de divendres i fins dilluns la comèdia ‘A les 20h futbol!’