Els 10 espectacles del SismOFFgraf atreuen a centenars de persones a les Fonts de Sant Roc

El SismOFFgraf, una de les rèpliques del festival Sismògraf, va unir en una mateixa tarda i un mateix espai, diferents perfils de dansa. Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, va comptar amb companyies amb trajectòria professional, propostes emergents, peces amateurs i una peça realitzada per nens i nenes. Enguany, les fonts de Sant Roc d’Olot va ser l’escenari escollit.

El terratrèmol del festival Sismògraf sempre acostuma a anar acompanyat de rèpliques, enguany no ha estat una excepció. Coincidint amb el dia internacional de la Dansa, l’anomenat SismOFFgraf va portar dissabte una seqüència de 10 espectacles a les fonts de Sant Roc d’Olot. Espectacles com ‘Que no te he dicho’ del Colectivo Camdem Dance, o ‘Embastant el buit’ de la companyia Elles. La bellesa de la ubicació es va aliar amb la versatilitat i la diversitat dels espectacles per oferir una bona oferta cultural perfecte per gaudir en família.

Notícies relacionades:
– Aquest cap de setmana el SismOFFgraf agafa el relleu del festival Sismògraf amb dos espectacles
– La 9a edició del Sismògraf registra entre 15.000 i 20.000 assistents i atrau a més de 200 professionals
– ‘The Endgame’ fa dansa a partir dels escacs en el marc de l’Erupció Basca del festival Sismògraf

x