L’Olot només necessita un punt per guanyar la lliga després d’imposar-se al Vilafranca per 3 a 2 en un partit boig

La Unió Esportiva Olot va vèncer per 3 a 2 un partit boig contra el Vilafranca, un dels aspirants a acabar a la zona d’ascens de la Tercera Divisió. La derrota del Peralada deixa els olotins a tant sols un punt d’assolir el títol de campió de lliga.

El partit contra el Vilafranca es posava de cara ben aviat per la Unió Esportiva Olot. Alfredo, amb un tir creuat després de rebre una magnífica assistència d’Uri Santos, posava l’1 a 0 al marcador quan encara no s’havia jugat ni mig minut de partit. Però el Vilafranca també necessitava els tres punts de qualsevol manera i els seus atacs constants feien molt de mal al sistema defensiu olotí. Els visitants empataven mitjançant Aday, al minut 22, que rebia la pilota a l’interior de l’àrea després que ningú pogués rebutjar una centrada dels vilafranquins. Posteriorment arribaria l’1 a 2: jugada trenada prop del vèrtex dret de l’àrea olotina, que va culminar Gerard Boira enviant la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 30 de joc, i el resultat reflectia perfectament el domini del Vilafranca, que havia fet acular els jugadors olotins sobre la seva porteria. Però l’Olot va demostrar en els següents minuts que té sang de campió. A la sortida d’un córner, Roger Vidal s’imposava al pal curt als seus defensors i tornava a empatar el partit al minut 33 de joc. La primera part, embogida, s’acabaria amb un altre gol de Tito Malagón. El fitxatge del mercat d’hivern de la Unió Esportiva Olot completava un bon partit posant el 3 a 2, rematant des del punt de penal una assistència servida per Micaló. En aquest moment faltaven cinc minuts per completar la primera meitat, però el marcador ja no es mouria més fins al final del partit, i això que el Vilafranca va disposar d’algunes oportunitat clares per rascar algun punt de l’Estadi Municipal. Amb la victòria l’Olot es troba a un pas de proclamar-se campió de la Tercera Divisió, després de l’ensopegada del Peralada a Manlleu. Els de Ramon Maria Calderé només necessiten sumar un punt en les dues jornades restants per quedar-se el títol d’una temporada molt disputada.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot viatja a Peralada amb l’objectiu de tornar-ne com a campió del grup 5 de Tercera Divisió
– La Unió Esportiva Olot guanya La Jonquera per 1 a 0 i es podria proclamar campió de Tercera la propera jornada si guanya el Peralada
– La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)