L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts presenta les obres a l’edifici del consistori

Durant la Festa del Roser de Sant Joan els Fonts, l’Ajuntament va aprofitar per presentar als veïns i veïnes les obres que s’han dut a terme a l’edifici del consistori. S’han canviat les instal·lacions elèctriques i informàtiques, entre d’altres reformes. No s’havien fet obres des que es va obrir l’edifici el 1988.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha reformat les seves oficines municipals per primera vegada des que es va inaugurar fa gairebé trenta anys. Dissabte passat al matí, dins dels actes de la Festa del Roser, es van presentar les reformes i es va fer una jornada de portes obertes a les dependències de l’Ajuntament.

Les instal·lacions elèctriques i informàtiques havien quedat obsoletes i, amb les reformes, s’han adaptat a la normativa. A part, s’ha aprofitat per modificar la distribució de la planta baixa i la planta superior del consistori. Ara, es disposa d’una recepció més visible i s’ha instal·lat fibra òptica. El servei del jutjat de Pau també s’ha traslladat a l’edifici de la Ràdio Municipal.

Notícies relacionades:
– La rectoria de Sant Joan Les Fonts acull la 3a Fira Exposició de Playmobil i Lego amb un total de 7 construccions
– Sant Joan les Fonts s’omple d’activitats per a tots els públics en motiu de la Festa del Roser