La cercavila gegantera de La Canya reuneix a 12 colles en el marc de la Festa Major de La Canya

La Canya va celebrar durant tot el pont la seva Festa Major. Diumenge al matí va ser el torn de la cercavila gegantera que va comptar amb més d’una desena de colles de la comarca i també del Ripollès.

La cercavila gegantera, emmarcada en la Festa Major de La Canya, va comptar amb un total de 12 colles de la Garrotxa i del Ripollès. La plaça nova va acollir la plantada de gegants a les 9 del matí, i a dos quarts d’onze va començar la cercavila amb un cel amenaçador. El mal temps no va aigualir la cercavila pels carrers de La Canya, una proposta dels amfitrions d’aquesta localitat: els Gegantons de la Canya.

Colles com els Almogàvers garrotxins, la colla gegantera de la Vall de Bianya o la Faràndula de Sant Roc entre d’altres no van faltar a una cita que demostra que si una cosa no es perd a la Garrotxa és la fal·lera pels gegants.

Notícies relacionades:
– La Canya celebrarà diumenge la segona Trobada Gegantera