El cos de Mossos d’Esquadra de la Garrotxa celebra el Dia de les Esquadres a la Sala El Torín

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil. Divendres, a la Sala El Torín, els cossos de policia d’Olot van rebre el seu homenatge.

La Sala El Torín es va omplir divendres amb els policies que, durant l’any, han fet mèrits per ser protagonistes del Dia de les Esquadres. És un reconeixement a la professionalitat dels membres del Cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col•laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el Cos de Mossos d’Esquadra per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.

Divendres es va reconèixer la implicació a 15 mossos i mosses del cos de policia de la Garrotxa, a més d’un ciutadà que va apuntar la matrícula del cotxe d’un home que havia sabotejat un caixer, fet que va ser clau per poder detenir-lo després.

Notícies relacionades:
– Els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa detenen els dos invididus que van cometre un robatori amb força a Castellfollit de la Roca
– Els Mossos d’Esquadra detenen un segon implicat en la baralla de la plaça Catalunya en la qual es va arribar a disparar una escopeta retallada
– El cap dels Mossos d’Esquadra assegura que el cos manté un nivell òptim de seguretat a la Garrotxa tot i el repunt de delictes de les últimes setmanes