L’artista Àngel Rigall reprodueix les figures de la faràndula de tots els nuclis de la Vall d’en Bas

L’artista Àngel Rigall ha creat una sèrie d’imatges que reprodueixen la faràndula dels diferents nuclis de la Vall d’en Bas. Es tracta d’escultures de mida variable perquè qui vulgui en pugui adquirir. La idea va sorgir després d’un homenatge a Simó Sala, molt vinculat al món geganter del municipi.

A partir d’ara, qui vulgui pot tenir una part de la faràndula de la Vall d’en Bas a casa. Es tracta de la reproducció de les imatges festives existents als diferents nuclis del municipi que ha fet l’artista Àngel Rigall, que ha fet els motlles de les diferents figures per tal de poder anar creant noves peces. De moment, disposa de cinc reproduccions, i està acabant de completar les que falten. La idea va sorgir en homenatjar a la família de Simó Sala amb una de les figures del gegant d’en Bas, en motiu de la vinculació que tenia Sala amb el món de la faràndula del municipi.

Les figures es troben a la venda a l’Espai Can Trona de la Vall d’en Bas, que acull diverses iniciatives culturals. Per una banda, ja s’han presentat els resultats del Workshop de la Universitat Autònoma que hi va tenir lloc ara fa un mes, que proposa la creació d’itineraris paral•lels per connectar diferents zones d’interès social i cultural de la Vall d’en Bas. A més, durant aquest maig s’inicia a Can Trona la projecció dels DocsBarcelona, una iniciativa que portarà cada primer divendres de mes a l’auditori un documental en versió original subtitulada, i que s’estrenarà aquest proper divendres amb el film ‘Venus’ sobre sexualitat femenina, a partir de les vuit del vespre.

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas acollirà al juny les properes jornades nacionals sobre patrimoni cultural
– La majoria d’activitats que s’organitzen a Can Trona mig any després de la seva obertura són d’organismes aliens al consistori