Pere Gómez renunciarà a l’acta de regidor d’ERC al proper ple de l’Ajuntament d’Olot

El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, Pere Gómez, ha anunciat aquest migdia que renunciarà a la seva acta de regidor al proper ple municipal. Ho fa per demostrar que compleix la seva paraula de no tornar-se a presentar com a candidat, ara que compleix 10 anys com a regidor a l’oposició, i per promoure la renovació al grup a dos anys vista de les eleccions.


El portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot ha convocat aquest migdia a Olot per anunciar això. Pere Gómez ha explicat que ha pres la decisió per demostrar que compleix la seva paraula de no tornar-se a presentar com a candidat, ara que compleix 10 anys com a regidor. Del seu pas per l’Ajuntament només li sap greu no haver pogut tenir responsabilitats al govern municipal. El fet de no haver abandonat l’oposició ha pesat en la seva decisió actual, ja que durant 10 anys ha hagut de combinar la seva dedicació a la política amb la seva professió a la docència.

Gómez portarà la renúncia a l’acta de regidor al proper ple municipal del mes de maig, i ja no serà present al mes de juny. Creu que la seva decisió pot promoure la renovació al grup municipal. El grup municipal haurà de confirmar si la número 2, Anna Barnadas, serà la nova portaveu. Manel Mitjà és el següent a la llista municipal, tot i que també haurà de decidir si accepta l’escó com a regidor. Pere Gómez creu que el nou candidat a través de primàries. Pensa que tots els regidors actuals són aptes per ser-ho, tot i que ha tingut una menció especial per a Anna Barnadas, a qui va proposar acompanyar-lo com a número 2 de la candidatura. Pere Gómez ha explicat que no deixarà d’ajudar el grup municipal. Ha assegurat que seguirà com a militant d’Esquerra, treballant per construir una República Catalana independent des del món local.

Notícies relacionades:
– ERC Olot convoca un ‘Llibreferèndum’ de cara a la Diada de Sant Jordi
– ERC Olot presentarà una moció al ple per aplicar una taxa a les empreses subministradores de serveis bàsics
– La 2a edició del cicle de conferències ‘Fòrum Nou País’ d’ERC Olot arrenca dissabte a les 7 de la tarda amb Xavier Marcet

x