Una trentena de propostes garrotxines participaran a la segona edició del ‘Benvinguts a Pagès’

Més d’una trentena de masos, restaurants i allotjaments garrotxines participaran a la segona edició de ‘Benvinguts a Pagès‘; es tracta d’una jornada de portes obertes perquè els visitants puguin conèixer i tastar els productes cultivats o criats a la nostra comarca.

La iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’ sorgeix de l’administració, amb l’objectiu de redistribuir el flux turístic al país i potenciar el producte de proximitat i el món rural. Enguany es viurà la segona edició d’aquesta jornada del 3 al 5 de juny, i la Garrotxa hi participen una trentena de cases de pagès, restaurants, allotjaments i activitats de diversa índole. Això representa un augment respecte la primera edició, quan hi van participar una vintena de representants del món rural. Aquest 2017 en formaran part cinc explotacions agràries, sis restaurants, catorze allotjaments, i hi haurà diversos esdeveniments complementaris per conèixer els fesols de Santa Pau, fer tastets a Olot o visitar un obrador de cerveses. L’any passat a tot Catalunya hi van participar 12.500 visitants, en una iniciativa que a hores d’ara ja compta amb més de 750 propostes per la segona edició del ‘Benvinguts a Pagès’.

Notícies relacionades:
– La iniciativa Benvinguts a Pagès arriba a més de vint establiments i explotacions garrotxins

x