El Consell Comarcal amplia els serveis especials de transport per a aquest 2017

La proposta de serveis de transports del Consell Comarcal emmarcades dins del Pla de Transports de Viatgers 2017 amplia els serveis. A més dels ja establerts, s’oferirà servei a diferents festes majors.

L’any 2016 el Consell Comarcal de la Garrotxa i la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat van fer iniciar nous serveis de transport per carretera per cobrir els desplaçaments als mercats setmanals i els bus nit en dies de festes locals. El Consell Comarcal, conjuntament amb els Ajuntaments de la Comarca ha tancat la proposta definitiva de serveis especials de transport per al 2017, ampliant la oferta. A més del bus nit que el passat dissabte va unir Olot i Sant Joan les Fonts per les Festes del Roser, que va ser utilitzat per 173 persones, enguany la Festa Jove d’aquesta mateixa localitat també tindrà servei. Riudaura gaudirà de bus nit per assistir a les festes de la Vall d’en Bas, als diferents nuclis, i també n’hi haurà un per anar a les Festes del Tura d’Olot. Des d’Olot en sortirà un per anar a Santa Pau durant el festival Descampat, al juliol. Els mercats setmanals d’Olot i Besalú mantindran els serveis.

x